Gift ved første blikk 2024

Gift-ved-første-blikk-2024-Cathrin-Prana-og-Remi-15
Gift-ved-første-blikk-2024-Cathrin-Prana-og-Remi-12
Gift-ved-første-blikk-2024-Cathrin-Prana-og-Remi-16

Tenk deg å skulle vise ømhet ovenfor en du ikke kjenner, men som du akkurat har sagt ja til? Dere skal stå nærme, holde rundt hverandre, holde hender, lene dere inntil hverandre og ha øyekontakt. Lenge. Eller en tidsperiode som føles som lenge.

Og ikke nok med det, du skal attpåtil bli fotografert mens du gjør dette og det er flere som ser på!

Fra fotografens perspektiv kan jeg dele at det var veldig spennende, litt skummelt og tidsplanen var stram. Jeg var glad for at jeg har fotografert bryllup og mennesker i mange år, og har noen triks i ermet.

Har du sett på Gift ved første blikk? Sesongen begynte på tv 5.februar 2024 ruller og går nå på TvNorge. 6 par starter sitt forhold med å gifte seg, og så bli kjent med hverandre etterpå.

Jeg er med i denne sesongen som bryllupsfotograf, og hvordan var det egentlig å fotografere noen som i motsetning til de aller fleste andre ikke har kjent hverandre lenge?

Det var ganske annerledes kan jeg avsløre. Mennesker som kjenner hverandre beveger seg naturlig rundt hverandre, de klemmer ofte og har sine kjærtegn. De er ikke fremmede for å være nære hverandre og se hverandre inn i øynene.

Gift-ved-første-blikk-2024-Alexander-og-Martin-13
Gift-ved-første-blikk-2024-Alexander-og-Martin-18

Når man jobber med mennesker så får man etter hvert en lite intuisjon. Eller jeg liker å tro det i hvert fall. Så spørsmålet blir om de teoriene man lager seg stemmer? Det gjenstår å se!

Parene er matchet av profesjonelle som har vurdert alle kandidatene. I tillegg får de hjelp underveis av programmets eksperter. De har tilsynelatende alle forutsetninger for at dette skal gå bra!

hvem fortsetter sammen og hvem gjør det ikke?

Gift-ved-første-blikk-2024-Naoual-og-Richard-19
Gift-ved-første-blikk-2024-Naoual-og-Richard-11
Gift-ved-første-blikk-2024-Johannes-Klemp-og-Victoria-12

Det er jo litt spennende?

Skal du se videre?

Sesongen er så vidt i gang, og vi har bare sett 4 av 6 vielser til nå. Parene går fra vielse til en liten bli kjent-prat, fotografering og bryllupsmiddag, før det bærer videre på bryllupsreise.

DE NESTE BRYLLUPSBILDNEE FRA SERIEN KAN DU SE HER

Share this story