MENY

bryllupsfotografering

En av de de viktigste dagene i livet ditt skal dokumenteres. Du er på rett sted.

Are You Ready to Begin?

DU SKAL GIFTE DEG!

Sommerfugler flakser i magen, du har funnet den du vil dele livet med. Planleggingen har begynt og det er tusen ting å tenke på. Lokaler, kjole, blomster, styling, mat, musikk, bordplassering og fotograf er blant det du må ta stilling til.

Stresset er det siste du vil være, på den store dagen din skal du bare slappe av. Oppgaver skal være delegert,skuldre skal være lave og du skal nyte dagen.

Jeg kan ikke hjelpe deg med alt, men når det gjelder fotograferingen så trenger du bare å være forelsket så tar jeg ansvaret for at bildene blir bra.

HVORDAN FOREGÅR DET?

Hvis du liker mine bilder og ønsker at jeg skal forevige den store dagen din så starter du med å sende meg en melding i kontaktskjemaet under. Jo mer du fyller inn, jo bedre opplevelse kommer du til å få. Jeg vil at mine kunder skal få den beste fotografen for seg, og jo mer jeg vet om deg og din historie og din drømmedag, jo mer sannsynlig er det at du får de bildene som gjenspeiler dere og dagen deres.

Jeg ønsker å fotografere et lite antall bryllup i året, og det er veldig viktig for meg at mine par og jeg er en god match. Du skal høyst sannsynlig ikke gifte deg så mange ganger i livet, og bildene kommer til å vare lenger enn deg. Jeg tar min oppgave på høyeste alvor.

HVIS DERE FÅR TILBEKEMELDING AT JEG ER LEDIG PÅ DAGEN DERES!

Når vi har funnet ut at jeg er ledig på dagen deres sender jeg dere en kontrakt med formaliteter. Det er viktig for begge parter at alt er ryddig. Det er viktig for meg at investeringen deres er trygg, og kanskje aller mest kritisk er det at det dukker opp en fotograf på dagen deres, det er vanskelig å gjenskape en bryllupsdag for bildenes skyld.

Samtidig med kontrakten kommer en faktura på 1/3 av summen som fungerer som en reservasjon av datoen deres. Resterende beløp faktureres med forfall 2 uker før bryllupet. Om dere ønsker en annen betalingsløsning kan restbeløpet avtales fakturert på annen måte. Bildene leveres etter at beløpet er betalt i sin helhet.

Du vil få tilgang til et privat, passordbeskyttet galleri med webbilder med dine høyoppløselige, printklare bildefiler. Hvis du ønsker å bruke min kvalitetsleverandør til bildeprodukter hjelper jeg deg med utvelgelse av forstørrelser og ulike produkter. Jeg gir 100% garanti for sluttresultatet.

Vi finner en passende tid for et kaffemøte/Facetime/Skype og vi blir litt bedre kjent. Dere får tid til å stille alle spørsmål, og vi kan planlegge hvordan vi skal legge opp løpet slik at dere får magiske bilder fra dagen deres. Vi tar et nytt møte ca 2 uker før bryllupet slik at vi får gått nøye igjennom programmet deres. Vi planlegger alt som planlegges kan, resten tar vi på sparket. Man kan ikke planlegge en hel dag til punkt og prikke, men ved å kartlegge det vi kan så har vi noe å jobbe ut i fra og magien oppstår gjerne i øyeblikkene imellom. Det uplanlagte er ofte det vi husker, og der følelsene våre ligger.

Send meg gjerne noen ord lenger med på siden og sjekk om jeg er ledig. Er jeg det ei, så hjelper jeg deg gjerne med å anbefale deg andre dyktige fotografer i mitt rike nettverk av gode kollegaer.

1

May Hege/Lyckliga tok våre forlovelsesbilder året før vi giftet oss. For oss var det veldig viktig at bildene var naturlige og ikke oppstilt da ingen av oss er spesielt komfortable foran kamera. May Hege var utrolig flink til å få oss til å slappe av, og stemningen i bildene ble helt perfekt, akkurat slik vi ønsket. Vi brukte forlovelsesbildene på invitasjonene våre og på velkomstbrevet som lå på alle gjesterommene i bryllupet. Siden vi var så fornøyd og i tillegg var kjent med henne fra før, var hun det beste valget som vår fotograf. Vi er veldig glad vi hadde henne med oss hele helgen, og vi kunne ikke vært mer fornøyd med våre bryllupsbilder.

2

Vi er sååå fornøyd! Fanget virkelig essensen i det vi ønsket oss. Vidunderlige bilder. Vakre farger. Vi hadde virkelig en morsom fotoshoot med god atmosfære. Ikke noe styr! Og PLUSS for at May Hege har et utrolig behagelig "vesen". - Sigrid og Erlend

3

Eg og Silje vil verkeleg takke deg for ein svært godt gjennomført fotojobb under bryllupet vårt :) Spesielt stor takk for enorm og trygg innsats trass i den uheldige oppladninga vi fekk høyre du hadde hatt før jobbdagen hos oss. Det var imponerande korleis du likevel sjonglerte rundt på to lite linsevante raringar, dirigerte greinhaldande forlovarar, og heldt roen til og med når 70 sogningar, Nesfolk og småfulle venner og venninner prøvde å samlast for fellesfoto i mygg-mekka. Vi er kjempefornøgde! :)

BRYLLUPSPAKKER

Kontakt meg for priser på destinasjonsbryllup

.03

GRANDE

- 14 timer sammenhengende dokumentasjon
- alle de beste bildene levert som høyoppløselige filer
- kvalitetsalbum med nydelig omslag i 25x25 cm med 40 sider i vakkert papir, med navnene deres i gull/sølvpreg på forsiden. Albumet leveres i en lekker eske.
- eget privat online galleri for nedlastning og deling av webbilder med familie og venner
BONUS: forlovelsesfotografering

50000 NOK
.02

LUKSUS

- 10 timer sammenhengende dokumentasjon av dagen deres.
- alle de beste bildene levert som høyoppløselige filer
- eget privat online galleri for nedlastning og deling av webbilder med familie og venner

BONUS: forlovelsesfotografering

34000 NOK
.01

ØYEBLIKKENE

- 6 timer sammenhengende dokumentasjon av dagen deres
- alle de beste bildene levert som høyoppløselige filer på USB
- eget privat online galleri for nedlastning og deling av webbilder med familie og venner

26000 NOK

Forlovelsesfotograferingen er en bonus som vi tar hvis vi får til å møtes i nærheten av Oslo/Romerike. Hvis den ikke kan gjennomføres reduserer ikke det prisen.

Bilreise innen Oslo/Romerike er inkludert. Andre steder avtales.

MINDRE FOTOGRAFERINGER - DISSE ER TILGJENGELIGE UTENOM LØRDAGER I HØYSESONG (MAI-OKT)

Bilder er ikke inkludert, men bestilles i etterkant.

PORTRETTER

5000 KR

Bilder er ikke inkludert, men bestilles i etterkant.

VIELSE + PORTRETT

7500 kr

Foto av vielsen og portretter inkl. 100 digitale filer.

VIELSE OG PORTRETT INKL. DIGITALE FILER

16000


CLOSE MENU