Gift ved første blikk 2024 – de neste vielsene

Gift-ved-første-blikk-2024-Rie-og-Simen-Kummeneje-18
Gift-ved-første-blikk-2024-Rie-og-Simen-Kummeneje-12
Gift-ved-første-blikk-2024-Rie-og-Simen-Kummeneje-19

Når det er sagt, kan du egentlig se det på bildene? Jeg synes ikke det! Vi lo og fjaset, og det hele var over på max 15 minutter. Det sier litt om hvor forskjellig man ser seg selv, og hvordan man ser ut med andres øyne.

Ingen kunne overbevist meg om at dette var et par som ikke kjente hverandre, og hvor bruden nesten trakk seg en times tid i forveien. Et bilde lyver aldri? Eller hvordan var det?

Gift-ved-første-blikk-2024-Sandra-og-Trond-12
Gift-ved-første-blikk-2024-Sandra-og-Trond-11

De var med på mine forslag, noen er litt teite og noen er bedre. Teite forslag er litt lurt, fordi da løsner stemningen litt og jeg er ikke redd for å være litt rar hvis det gir meg bra bilder til slutt.

Vielsen til Sandra og Trond var veldig koselig, og de hadde også en naturlig kjemi under fotograferingen. De virket begge to veldig åpne og tilsynelatende rolige, i hvert fall med tanke på situasjonen de sto i.

sandra og trond

- a match made in heaven?

Gift-ved-første-blikk-2024-Naoual-og-Richard-16
Gift-ved-første-blikk-2024-Naoual-og-Richard-14

Jeg var helt enig med ekspertene Bianca Schmidt, Benjamin Silseth og Tuva Fellman i lettelsen når hele den intense stemningen under middagen ble forløst.

Jeg kommer til å fortsette å se, selv om min egen deltakelse på skjermen er over for denne gang. Det var rart og gøy å se seg selv på tv igjen!

Vi er fire episoder inn i serien, og parene har akkurat flyttet sammen. De har hatt en fellesmiddag, som ble litt het i diskusjoner, men det endte så bra!

Martin var veldig direkte mot Nauoal, og det var egentlig forfriskende å se noen reagere sånn rett fra magen for å si det slik.

kommer du til å fortsette å se?

Lyckliga-May-Hege-BW

Hei, jeg heter May Hege

Det er jeg som har tatt alle bryllupsbildene i årets sesong av Gift ved første blikk, altså den som går på skjermen i 2024. Tenkte du kanskje at det var noen i tv-produksjonen som hadde gjort det? Neida, det er det ikke. Bryllupsbildene er tatt av en profesjonell bryllupsfotograf, og det tror jeg er veldig lurt. Vi har nemlig lang trening i hvordan ta fine bilder av par! Det krever erfaring og evne til å gi regi, uansett om man gifter seg etter 20 år eller 20 minutter.

Nysgjerrig på mer? Klikk her!

Gift-ved-første-blikk-2024-Alexander-og-Martin-20

bryllupsfotografering

Gikk du glipp av de første bildene?

SE BRYLLUPSBILDENE FRA DE FØRSTE VIELSENE HER

wedding-photographer-Venice

trenger du bryllupsfotograf?

klikk her

Jeg tar noen få bryllupsoppdrag i året, over hele landet og i utlandet. Klikk deg videre for å se mine bryllupspakker, hvis du ønsker noe spesielt kan jeg skreddersy en pakke til deg.

Share this story