Lyckliga-Fotograf-May-Hege-Paulsen-familiefotograf-oslo-Romerike-6

du skulle bare visst hvor kort tid det er mellom den tiden hvor du kunne gitt alt for å få fem minutter alene og til alt du vil er å ha fem minutter med barnet ditt.

Ta vare på øyeblikkene.

Når skal du fotografere barnet ditt? Når babyen er nyfødt og et halv år? Ett år? Èn gang? To ganger? Tre ganger? Hva er det som er vanlig, hva er det som finnes? Hvilke muligheter har du? Ved å velge en av disse pakkene er du sikret. Du får det som passer for deg.

barnefotograferinger

nyfødtbilder i trebolle
ettårsfotografering med cakesmash
babybilder 4 mnd

03. | mitt første år

02. | milepælene

01. | babyfotografering

Denne pakken passer for deg som ikke vil gå glipp av noe det første året til barnet ditt. Du får nyfødt, 3-4 mnd, 7-8 mnd og 1-årsfotografering med cake smash og /eller badebilder i en fordelaktig pakke.

Denne pakken passer for deg som vil dekke mye av utviklingen til babyen din. Vi fotograferer babyen din ved 3-4 mnd, 7-8 mnd og 1 år med cake smash og/eller badebilder

Dette passer for deg som vil ha 1 fotografering fra babyen er 3 mnd.

pris:

pris:

PRIS:

KR 4925

KR 1750

KR 7500

tillegg:

NB! Tillegg i pris for fotografering med oppstart etter kl 15.30 og lørdager: 500 kr , søndager og helligdager: 1000 kr. Tillegg for cake smash er 500 kr hvis du tar med kake selv, fra 1250 kr hvis du vil bestille kake via studioet.

NB: Det er ingen bilder inkludert i prisene, du finner pris på bildeprodukter HER

Jeg ønsker å bestille fotografering, hva gjør jeg nå?

Barnebilde rustikk
Lyst beige babybilde mørk hud

fyll ut kontaktskjemaet

Gå nederst på siden og fyll ut kontaktskjemaet. Jeg ringer deg for en rask telefonsamtale så vi sammen kan planlegge en fotografering som passer for deg.

Steg 01

Familiebilder

fotograferingen

Fotograferingsdagen kommer og vi lager nydelige bilder av barnet ditt, og gjerne familiebilder samtidig.

Steg 02

Cakesmash med naturlige elementer

bestillingstime

Vi setter opp en tid til dere innen en til to uker hvor dere kommer tilbake og setter opp bestilling på deres favorittbilder. Jeg hjelper dere slik at deres bilder blir presentert på en måte som passer perfekt i deres hjem.

Steg 03

fleksibel betaling?

Lyckliga samarbeider med Svea for at du skal kunne betale når det passer deg best – du kan utsette betalingen eller søke om delbetaling gjennom Svea. Kjøp alt du trenger nå, og betal i det tempoet som passer deg.

Du søker enkelt online, og signerer selv med BankID. Ingen spørsmål fra ansatte, ingen kredittkort og ingen lånetilbud i etterkant.

Enklere. Raskere.

mer informasjon her

Studiobilder ettåring med ballong
Profesjonelle studiobilder ettåring lys bakgrun

Mitt første portrett