din største kjærlighetshistorie begynner her

scroll for å lese mer

portrett fra sanddynene i Duna Maspalomas

Hei, jeg er may hege - personen bak kameraet

Min oppgave er å vise deg hvor fin du er

Det første tegnet du kjenner til barnet ditt kan kjennes ut som sommerfuglvinger som kiler inne i magen din. Fra da og til babyen kommer ut vil du kjenne hvordan livet inne i deg vokser. Den er utrolige forvandlingen kroppen går igjennom krever sin kvinne. Du er vakker og sterk som gravid, men også myk og skjør.

Jeg vil fange alle disse sidene ved deg.

Det er lite som er så sterkt som en gravid kvinne. Tenk alt hva kroppen din er i stand til. Et barn blir til, rett under hjertet ditt. Uansett om det er første gang, eller om du har vært heldig og opplevd det flere ganger så er det et mirakel.

pakkeløsninger gravidbilder

nyfødtbilde i foreldrenes hender
Gravidbilder med stoff
Gravidbilde hvitt studio

03. fra mage til ett år

02. | fra mage til baby

01. | du er gravid

Dette passer for deg som kun ønsker å forevige magen. Vi setter av ca 1,5 time til fotograferingen. antrekk fra min eksklusive gravidgarderobe er inkludert.

Dette er pakken for deg som ikke vil velge. Du vil ha alt. Med denne pakken får du gravidfotografering, nyfødt, når babyen er 3-4 mnd, 7-8 mnd og 1 år med cakesmash og/eller badekar.

Denne pakken passer for deg som vil både forevige magen og babyen som nyfødt.

pris:

pris:

pris:

KR 2950

KR 7500

KR 1750

tillegg:

NB! Tillegg i pris for fotografering med oppstart etter kl 15.30 og lørdager: 500 kr , søndager og helligdager: 1000 kr

NB: det er ingen bilder inkludert i prisene, de bestilles utenom. Du finner priser på bildeprodukter HER.

fleksibel betaling?

Lyckliga samarbeider med Svea for at du skal kunne betale når det passer deg best – du kan utsette betalingen eller søke om delbetaling gjennom Svea. Kjøp alt du trenger nå, og betal i det tempoet som passer deg.

Du søker enkelt online, og signerer selv med BankID. Ingen spørsmål fra ansatte, ingen kredittkort og ingen lånetilbud i etterkant.

Enklere. Raskere.

mer informasjon her

Gravidbilder med partner svart bakgrunn
Gravidbilder mot svart bakgrunn siluett

FAQ

Når burde jeg bestille gravidfotografering?

01.

Jeg vil råde deg til å bestille så fort du vet at ønsker bilder, og gjerne rundt uke 18 - når du har vært på ordinær ultralyd. Dette for å sikre deg tid hos din favorittfotograf rundt den tiden det er mest gunstig å ta bilder. Hvis du plutselig kommer på at du gjerne skulle hatt bilder så er det bare å ta kontakt, du kan ha flaks og det er ledig tid på kort varsel.

I hvilken uke bør bildene tas?

02.

På generell basis anbefaler jeg uke 30-33, men hvis magen er godt synlig er det ikke noe i veien for å ta de før. Bare vær oppmerksom på at en liten mage kan forsvinne i enkelte positurer, så det er ikke sikkert at du får like stor variasjon i galleriet ditt.

Jeg har ikke erfaring med å posere, hva skal jeg gjøre?

03.

Jeg hjelper deg! Jeg viser deg hva du skal gjøre og hvordan du skal posere. Jeg har lang erfaring og mange tips og triks for å fremheve det som fremheves skal, og skape nydelige bilder av deg.

spør meg gjerne om du lurer på noe mer, send meg en melding i skjemaet under og jeg ringer deg opp så du kan få svar på dine spørsmål.

hva er det viktigste for deg?

Å kunne vise et fint bilde på telefonen din eller kunne leve med det fine bildet i hjemmet ditt så du kan glede deg over det hver dag?

Interiørinspirasjon soverom gravidbilde

Vi synes bildene var fantastiske, og tusen takk for at du har foreviget "lille" babymagen. Tusen takk igjen, du gjorde en så fin jobb - vi følte oss veldig komfortable i studioet ditt.

"Vi synes bildene var fantastiske, og tusen takk for at du har foreviget "lille" babymagen"

- chirstina og simen