MENY

Gravidfotografen på Romerike

Studioet ligger på Årnes, men jeg fotograferer over alt utendørs!

gravidfotografering

...starten på et eventyr...

En gravid kvinne er så utrolig vakker! Hun er så sterk og samtidig så myk, den spesielle gravidgløden skinner og det er så verdt å ta vare på denne tiden. Hver eneste graviditet er spesiell, da barnet i magen har sin egen spesielle historie.

Hva kundene mine sier...
Stine
Det var en kjempefin opplevelse å bli fotografert av May Hege. Jeg følte meg trygg, komfortabel og godt ivaretatt hele tiden. Bildene ble kjempefine og de bevarer minnene av en spennende og hyggelig tid. Tusen takk!
Se flere...
Hva kundene mine sier...
Anne Merete
Jeg er så takknemlig for at jeg fikk foreviget magen mens jeg ennå hadde den, tror virkelig ikke vi kunne fått tatt finere bilder. Du er utrolig dyktig!
Se flere...
Hva kundene mine sier...
Lene
Vi har tatt bryllup- og gravidfotografering hos May Hege og er kjempe fornøyde med bildene vi har fått! Hun er profesjonell, kreativ og utrolig dyktig i jobben sin. Hun får oss til å slappe godt av under fotografering og skaper en behagelig og trygg stemning. Anbefaler Lyckliga til alle!
Se flere...
Hva kundene mine sier...
Magdalena
Takk for de fine bildene og gode minnene du skaper. Takk for tryggheten og selvtilliten du gir i prosessen. Takk for troen du gir på at det blir nydelig, og det ble det! Takk for tilliten og magien du skaper underveis. Takk for varmen og omtanken, for selv de små tilpasninger som gjør det hele til en glede. Takk for tiden og roen, for den gode stemningen. Takk for et hyggelig samarbeid og et flott resultat 💕
Se flere...
Hva kundene mine sier...
Linn
May Hege er helt fantastisk! Utrolig dyktig fotograf som klarer å skape magi med bildene sine. Hele stemningen og følelsene hun klarer å få frem er det jeg vil kalle virkelig kunst! Anbefaler Lyckliga på det sterkeste!
Se flere...
Hva kundene mine sier...
Christina
Vi syntes bildene var fantastiske, og tusen takk for at du har foreviget «lille» babymagen. Tusen takk igjen, du gjorde en så fin jobb - vi følte oss veldig komfortable i studioet ditt. Hilsen Christina og Simen.
Se flere...

GRAVIDFOTOGRAFERING PÅ VINTEREN

Jeg fotograferes utendørs hele året, også på vinteren, og gjerne helt ned i - 15 grader. Vinteren er magisk, selv når det ikke er snø. Stemningen er helt nydelig, det er akkurat som om det er en annen ro ute i den kaldeste årstiden vår.

Når vi er ute på vinteren gjør vi hva vi kan for at vi ikke skal fryse og det skal være så komfortabelt som mulig. Derfor kler vi på deg alle steder det ikke synes. Du har på deg tykk gravidstrømpebukse, ullsokker, gjerne en ullsinglet og varme sko. Jeg har spesielle engangs varmeposer med klister på en side som vi tar klistrer på deg rundt magen og ryggen.

Vi tar pauser slik at du kan få på deg jakke og et pledd. Og ikke minst så jobber vi raskt. Jo kaldere det er, jo mer forbereder vi før vi går ut slik at vi ikke drar ut tiden utendørs.

Målet er at du skal sitte igjen med nydelige vinterbilder i naturlig miljø.

TAR DU BILDER I STUDIO?

Ja, det gjør jeg! Jeg tar absolutt bilder i studio. Om du ikke er utetypen, så er det ikke noe problem. Jeg tar bilder inne. Vi kan ta smakfulle aktbilder, bilder i undertøy, med eksklusive stoffer som vi draperer rundt deg eller hva med å ha en pysj, en herreskjorte eller noe annet gøy?

NÅR ER DET BEST Å FOTOGRAFERES?
Jeg tenker mellom uke30 og 35, alt ettersom hvor stor mage du vil ha på bildene og hvordan du føler deg. Det er fint at det har kommet litt mage, men det er lurt å ikke vente altfor lenge da man ofte føler seg tung mot slutten, magen synker og man kan ha hovnet opp en del.

Vil du ha med deg noen? Partneren din, mammaen din, søsteren din, en venninne eller har du eldre barn? Send meg noen ord og vi legger en plan sammen.


CLOSE MENU