Konfirmantbilder Romeriksbunad Jessheim Nordbytjernet

det er ikke så mange merkedager i livet, men konfirmasjonen er en av de.

Jeg hjelper deg å huske hvordan det var.

Hvis du synes at tiden med barnet ditt har gått fort til nå, så er det bare å holde deg fast. Nå går det slag i slag fremover. Snart er det øvelseskjøring, videregående skole og før du vet ordet av det er det 18-årsdag, russetid og studier.

Konfirmasjonen. Da vi går fra barn til voksne ble det sagt før i tiden. Det er kanskje ikke helt slik nå lenger, men det er helt klart en viktig hendelse i livet. Vi samles og vi feirer denne tradisjonen som står så støtt i våre liv, slik den har gjort i generasjoner.

Jeg ønsker å bestille fotografering, hva gjør jeg nå?

Konfirmant Lundebybunad

fyll ut kontaktskjemaet

Gå nederst på siden og fyll ut skjemaet. Jeg slår på tråden til deg for en rask prat så vi sammen kan planlegge fotograferingen. Dette sikrer at sluttresultatet blir best mulig for akkurat deg.

Steg 01

konfirmant gutt i dress svart/hvitt

fotograferingen

På selve fotograferingsdagen kan dere bare senke skuldrene, jeg guider dere igjennom det vi skal. Sammen får vi frem de gode bildene.

Steg 02

Konfirmant i bunad fra Møre

bestillingstime

Vi setter opp tid til en bestillingstime en uke eller to etter fotograferingen. Da hjelper jeg dere så deres favorittbilder blir presentert på best mulig måte.

Steg 03

Tone Lise Balchen

Vi har tatt bilder av begge våre konfirmanter hos Lyckliga, og er veldig fornøyd med resultatene. May Hege er flink til å få det beste ut av de hun tar bilde av ved å være naturlig og god til å komme med innspill. Hun er også supergod til å finne gode lokasjoner og tar varierende bilder, noe som gjør det vanskelig å velge ut "noen" av bildene i fotoshooten da alle bildene er varierte og unike.

Jeg kan anbefale Lyckliga på sterkeste når du vil ha gode minner.