unexpected adventures

lukk øynene, pust dypt, smil. DU er i italia.

Se for deg at du har en lang vinter bak deg, og du er lei. Lurevåren har vært her 2, kanskje 3 ganger. Samtidig begynner det å krible litt i bryllupsfoten og du kjenner at du er KLAR for ny sesong, enda så utslitt du var i november. Da er det deilig å befinne seg i Italia, skravle om foto og livet sammen med andre som har de samme interessene som deg.

hvordan høres dette ut:

Wedding pictures in Prague

Stylede shoots

du kommer til dekket bord!

locations, modeller, antrekk, styling - alt er klart til deg. Du trenger bare å ha med deg ditt kamera, dine favorittobjektiv og det KAN jo hende du får lyst til å redigere litt bilder og, så ta med deg laptopen din.

Italiensk mat og vin

her kommer du i hvert fall til dekket bord!

Det er en liten løgn, det kan hende at du faktisk blir med å dekke bordet, hehe. MEN vi er så heldige at vi har med Oda, og hun tryller på kjøkkenet! Oda har et hus i Piemonte, hvor hun selv har bodd, men som nå er deres feriehus. Oda snakker italiensk og vi er heldige som har henne som er kjent med området og kulturen.

Hva skal DU fokusere på i 2024?

Hvem drar du på tur med?

Fotogaf May Hege Paulsen

May Hege Paulsen

Oda Christensen

@lyckliga

@grillpiken

May Hege er en profesjonell fotograf med forkjærlighet for relasjoner mellom mennesker. Hun reiser dit livet tar henne, og tror på at det finnes noe vakkert i alt, vi må bare lære oss å se. May Hege brenner for utvikling og inspirasjon og elsker å se mennesker finne sin vei. Med seg til Italia har hun Oda.

Oda har 20 års bakgrunn fra matprat, melk.no og TINE. Hun er fast i troen på det meste kan fikses med et enkelt og godt måltid. Booker helst restaurant før fly og hotell. Oda har hatt hus i Italia i over 10 år, snakker språket og er på generell basis en veldig, veldig god person.

Jeg startet å fotografere for 11 år siden. Sånn på ekte for å bruke de ordene. Jeg gikk kurs og prøvde, feilet, prøvde igjen. Jeg ble assistenten til en av landets mest velrennomerte fotografer, Mona Nordøy, og sammen hadde vi oppdrag med kjente fjes og mennesker for magasiner, bøker, showplakater og reklame.

Jeg gikk etterhvert over til å åpne mitt eget studio, og den dag i dag driver jeg på fulltid med bryllup, gravide, barn/familier og konfirmanter.

Reiser er en stor lidenskap for meg, og når jeg kan kombinere foto + reise har jeg det aller best.

Jeg vil dele, inspirere, hjelpe og utvikle.

wedding flatlay

hvor står du nå, hvor skal du?

gi deg selv

inspirasjon

Hvert bryllup jeg fotograferer, hvert nye oppdrag jeg har går jeg inn i med ambisjonen om at det skal bli mitt beste hittil. For kunden selvsagt, men også for meg. Uten utvikling står vi stille. Og stille er ikke noe sted å stå. For å endre noe, må vi gjøre endringer. Utfordre oss, tørre noe mer, lære noe mer.

vi er vår egen lykkes smed

hva skal du huske når du sitter på gamlehjemmet?

de sjansene du tok, eller de du ikke tok?

give me the deeeeeets!

Du flyr til Milano, du blir hentet der. Ikke tenk på det. We fix!

Vi snakker shoots ved Como-sjøen.

BÅDE MORGEN OG KVELD!

Blir det båt? Oh yes, det blir BÅT på italiensk vis! Jeg sier det igjen: - BÅT!

Vi reiser til Piemonte, Oda og May Hege er sjåfører, sit back and relax. Det blir god mat, vin og morgenshoot i nydelige omgivelser.

Målet å gi deg en boost av inspirasjon, energi, nye tips, triks og kunnskap samt at du skal få jobbe med profesjonelle modeller i tillegg til amatører. Det er verdifull kunnskap i begge deler.

dette er lite og eksklusivt

kun 4 plasser igjen

18.-21. mars 2024

DETTE ER INKLUDERT:

PRIS:

23500 kr

det er nesten all inclusive...

dette er ikke inkludert:

• transport til og fra italia
• det du måtte ønske å spise og drikke I MELLOM MÅLTIDER. (DU KOMMER SANNSYNLIGVIS TIL Å KLARE DEG FINT KJENNER JEG ODA RETT.)
• *MAT VED COMO-SJØEN (SANNSYNLIGVIS I MIDDAG OG 1 LUNSJ)

• REISEFORSIKRING

litt lite penger nå, mer til sommeren?

Mange har spurt om finansieringsmuligheten av denne turen, og jeg har sjekket opp dette. Jeg samarbeider med Svea, og du kan som privatperson benytte deg av dette, og føre dette riktig i regnskapet ditt, både om du har AS eller ENK

sjekk alternativene her

Location

italy

Blir du med?

There is a very blurry line between the things we can't do and the things that we can.

- Erik Weihenmayer

venice by night
engagement shoot Venice

Det er mer!

For deg som vil litt mer. Som er litt som meg, av typen: - når jeg først ER her, så hvorfor ikke...? Som elsker å kjenne blodet bruse, at det kribler litt ekstra, og som simpelthen ELSKER følelsen av å gå å glede seg til noe!

Kjenner du igjen følelsen? Den at du kan smile til deg selv når du tenker på det du skal oppleve? Den gode, gode energien som rett og slett gjør deg glad i hele kroppen?

Vel, hvis du er den typen så kan du legge til VENEZIA til turen din!

inkludert i prisen:

kjøring til venezia fra piemonte

hotell i venezia

stylet morgenshoot i venezia

jeg viser dere de ikoniske fotostedene i byen

pris for deg som allerede er med til italia:

7200 kr

ønsker du kun å være med til venezia?

Obs, obs! Hvis du vil være med på dette må du legge hjemreisen fra Venezia i stedet for Milano. Lifehack: - du kan bli igjen litt lenger hvis du vil. Få kjæresten din eller en venninne til å komme ned og kos dere i helgen.

7900 kr

spørsmål og svar

Trenger jeg å være etablert bryllupsfotograf?

01

Nei, det behøver du ikke. Men du må være ferdig med å fotografere på auto da det ikke er lagt opp til å lære bort basisinnstillinger. Fokus er posering, tips og leke med kameraet.

Til hvilken tid skal jeg booke fly?

02

Mandag 18/3 er ankomstdag. Du blir hentet på Malpensa, flyplass i Milano. Vi kjører derfra senest kl 14.00.

Jeg har cøliaki og trenger tilpasset mat

03

Når vi er i huset til Oda har vi et vanlig kjøkken så vi kan desverre ikke garantere at det ikke finnes noe spor av gluten der.

Får vi bruke bildene vi tar fritt?

04

Det får dere absolutt! Kontakt modeller hvis noe skal publiserer andre steder enn deres egen markedsføringskanaler.

Kan jeg trekke meg?

05

Påmeldingen er bindende, men du kan selge din billett hvis du blir forhindret fra å dra.

Hva med hjemreise?

06

Torsdag 21/3 er hjemreise. Vi kjører fra Piemonte til Malpensa slik at vi er der rundt kl 13.00. Du som vil være med til Venezia kan bestille hjemreise derfra fra fredag ettermiddag eller senere hvis du vil ha noen dager i den vakre byen.

Hvor lang tid får vi i Venezia?

07

Hvorfor må vi dra hjem igjen fra Venezia?

08

Det er bare hvis du vil være med til Venezia at vi anbefaler å dra hjem derfra. Det er rett og slett fordi vi tenker at da kan dere stå fritt til når dere vil reise hjem. Det er enkelt å komme seg fra Venezia til flyplassen.

Hvordan betaler jeg?

09

Fyll ut skjemaet nederst på siden, så kontakter jeg deg og sender deg en faktura. Du kan dele opp betalingen i inntil 3 delbetalinger. Første forfaller 14 dager etter påmelding, neste 1. desember og siste 1. februar 2024

this unexpected adventure starts in

Oppsummering

du får

Lago di Como

Stylet bryllupssfotografering ved Como-sjøen, både på land og i båt på vannet! Vi bor også en natt på hotell her, inkludert i prisen.

og

Piemonte

Vi bor i Piemonte, i Odas hus. Vi har en morgenfotografering i nærmeste, lille by.

og

Venezia

For deg som vil legge til det. Fordi hvorfor ikke? Du er allerede i Italia, og du blir kjørt dit. En natt på hotell (inkludert i tilleggsprisen), samt en morgenshoot hvor jeg viser deg de beste stedene!