BONJOUR, PARIS!

er du klar for et eventyr?

Verden ligger foran oss!

En opplevelse for livet venter på deg i selveste Paris! Det har vært så mye interesse for dette, og det setter vi så pris på! Paris har så mye å by på, selve kjærlighetens by er perfekt for oss og forhåpentligvis; - for deg!

Bryllupssesongen ligger foran deg, hva er bedre enn å starte med et skikkelig PANG?!

01

02

Hvis du, som oss, kjenner det kribler i kroppen ved tanken på å fotografere bryllup. Hvis det å fange kjærlighet, intimitet, følelser, glede og tårer er noe av det beste du vet, DA er du på riktig sted.

Hvis du blir sprudlende entusiastisk bare av TANKEN på å reise til et vakkert sted, puste ny luft og se verden, da er dette noe for deg!

03

Hva med lekre kjoler, blomster og detaljer? Altså, dette er bare LITT av det som kommer din vei. LITT!

MÅ JEG ha fotografert bryllup før?

-nei

må jeg skaffe modeller selv?

-nei

Vi skaffer ALT du trenger til fotograferingene. Det eneste du trenger er kamerautstyret ditt så du får tatt bilder. Hvis du vil ta bilder, du kan også se på og likevel ta med deg lærdom til dine egne fotograferinger.

Foto: Lyckliga

Bryllupsfotografering er noe av det beste vi vet. Det er så utrolig gøy og ikke minst en stor ære å få tilliten til å fange en av de viktigste dagene i noens liv.

Men det kan være skummelt også. TENK om noe du skulle skjære seg! Hva hvis du glemmer noe? Hvordan var det med de poseringene igjen?

We've got you covered, babe!

Foto: Lyckliga

Woman in gold dress in desert sunset

BRANDINGSHOOT

Bilder av deg selv er viktig, ikke bare for deg selv og for de som er glad i deg, men i dette tilfellet:- for din business.

Foto: Lyckliga

Om kursholderne

Lyckliga Fotograf May Hege Paulsen portrett

Hege Zaar

May Hege Paulsen

@lyckliga

@HEGEZAAR

Hege elsker naturlig lys og bruker det for å skape magiske bilder. Hennes lidenskap for sollyset er noe hun er kjent for.

May Hege er en fotograf med forkjærlighet for relasjoner mellom mennesker. Hun reiser dit livet tar henne, og tror på at det finnes noe vakkert i alt, vi må bare lære oss å se.

Utstyr

Wedding Iceland elopement midnight sun

Foto: Lyckliga

Ta med kameraet ditt og ditt utvalg av objektiver, samt datamaskin hvis du vil redigere bilder i løpet av oppholdet

Retreat med Hege Zaar og May Hege fra Lyckliga

detaljene

STED: PARIS

DATO: 6 - 10. MARS 2023

ANTALL PLASSER: 10

PRIS: 18000 KR

Prisen inkluderer FROKOST OG LUNSJ mens du er sammen med oss. eventuell shopping og om du ønsker annen mat eller drikke enn det som er i programmet, samt Flybilletter, bestiller du selv utenom.

Foto: Hege Zaar

IKKE GÅ GLIPP AV DETTE!

INKLUDERT I PRISEN FÅR DU:

OVERNATTING

FROKOST OG LUNSJ

FOTOSHOOT I SOLOPPGANG

FOTOSHOOT I SOLNEDGANG

BRANDINGSHOOT - BILDER AV DEG SELV!

OG DET ER BARE LITT AV OPPLEVELSENE!

Foto: Hege Zaar

OUI, OUI PARIS!

INVESTÉR I DEG SELV, BEDRIFTEN DIN, FREMTIDEN DIN!

Foto: Hege Zaar

couple photos Norwegian elopement wedding

Investeringen din

Det praktiske

PRIS: 18000 KR

Det er 3 mulige alternativer ved betaling:

1. hele beløpet

2. dele beløpet i 2

3. dele beløpet i 3

Ved alle alternativer forfaller den første fakturaen 14 dager etter påmelding, og beløpet må være betalt i sin helhet før vi reiser. Påmeldingen er bindende og du er selv ansvarlig for å videreselge din plass hvis du blir forhindret fra å delta. Du er selv ansvarlig for å sjekke avbestillingsregler med flyselskapet ditt.

Foto: Hege Zaar

FAQ

Når SKAL JEG BOOKE FLY TIL?

HVA MED HJEMREISE?

- mandag 6/3 er ankomstdag uten program. Dermed kan du ankomme når det passer best for deg. Norwegian, Air France og Flyr er blant alternativene som har rimelige flyreiser til Paris denne dagen.

- fredag 10/3 er hjemreisedag. Norwegian, Air France, SAS og Flyr er blant alternativene som har rimelige flyreiser til Paris denne dagen.

JEG ER IKKE NYBEGYNNER PÅ FOTO, FÅR JEG UTBYTTE?

JEG ER NYBEGYNNER , ER DETTE FOR MEG?

-javisst! Hege og May Hege lærer deg ikke først og fremst om innstillinger på kameraet, selv om de også gir deg sine favorittinnstillinger for ulike lyssituasjoner, men fokus vil være på styling, posering, hva du må huske på og alle mulige tips og triks til deg som bryllupsfotograf. Begge vil dele raust av sine rutiner for bryllup fra første kontakt til avlevering av bilder.

- ja, helt klart. Dette er lagt opp slik at det passer for alle. Men det er en fordel om du er ferdig med å fotografere på auto for at du skal kunne få utbytte da det ikke er lagt opp til opplæring på basisfunksjoner.

HVORDAN betaler jeg?

- fyll ut skjemaet under her, så kontakter vi deg og sender deg en faktura på første del av innbetalingen.

Detaljer bryllupsbilder brud ring forberedelser

J'et aime Paris!

Hvis du kjenner det krible i reisefoten og du tiltrekkes av tanken på fantastiske dager med likesinnede; da er det bare å melde seg på og glede seg!