Nyfødtfotograf-Romerike

VELKOMMEN DU SOM ser etter NYFØDTfotograf

Nyfødtfotograf-Romerike
Nyfødtfotograf-Romerike

Nyfødtbilder er ikke bare fysiske minner som henger på veggene våre eller som vi kan se i album, de er som portaler til minner fra en tid som blir så fort borte. Det er gøy for oss å ha de bildene nå av våre små babyer, men det er enda viktigere for barna å ha når de blir eldre.

DEN MAGISKE STARTEN PÅ ET NYTT LIV ER IKKE BARE BLEIER, MAT OG BABYSKRIK. DET ER OGSÅ ROLIGE STUNDER HVOR DU BARE BEUNDRER DEN LILLE.

Nyfødtfotograf-Romerike

hei lille venn

når ammetåka hindrer deg i å huske babytiden vil bildene hjelpe deg

I bildene av babyer avspeiles ikke bare skjønnheten i de små ansiktene, men også en dyp følelse av glede og ubetinget kjærlighet. Disse bildene går utover det visuelle, de fanger følelsene vi har den første tiden med babyen. Følelser som kanskje kan være vanskelige å kjenne der og da, men som vi vil sette pris på når barna har blitt store. Babytiden kan føles som en eneste stor tåke, da er det godt å kunne bla frem bildene fra den tiden.

Nyfødtfotograf-Romerike
Nyfødtfotograf-Romerike

få nydelige bilder med

3 små steg

03

02

01

vi har en bestillingstime

kom til fotografering

ta kontakt med fotografen

Nå har vi tatt nydelige bilder av babyen alene, med foreldre, eventuelle søsken og gjerne besteforeldre. Dere blir invitert tilbake på en bestillingstime hvor vi sammen designer nydelige bildeprodukter til dere.

Innen tre dager etter at du har født tar du kontakt og vi setter opp en tid til fotografering innen babyen er 14 dager. Du vil få tips og informasjon tilsendt slik at du stiller best mulig forberedt.

Nyfødtbilder bestilles mens du er gravid, gjerne etter ordinær ultralyd. Jeg merker meg din termindato og holder av ledige tider i en periode før og etter termin.

Nyfødtfotograf-Romerike

Prisliste

Når du kommer til meg velger du selv hva du ønsker å stå igjen med etter fotograferingen. Du betaler derfor for fotograferingen først, så velger du hva du vil ha på bestillingsmøtet vårt etter vi har tatt bildene. Noen ønsker album med mange bilder, andre ønsker å fokusere på veggbilder - mange ønsker begge deler. Men du bestemmer hva som passer for deg.

Nyfødtfotograf-Romerike