Nyfødtfotograf OSLO

velkommen du som ser etter nyfødtfotograf

Nyfødtfotograf OSLO

babyen

kommer til

å være liten

i dette bildet

for alltid

Nyfødtfotograf OSLO

Som nyfødtfotograf fokuserer jeg på å skape trygge og komfortable miljøer for både babyen og foreldrene. Lyssettingen er viktig for å skape myke og varme bilder, mens tålmodighet er nøkkelen til å fange øyeblikkene som definerer den første tiden til et nytt familiemedlem. Det handler om å skape minner som varer livet ut.

disse minnene vil bli mer verdt etter hvert som tiden går

Nyfødtfotograf OSLO

den første tiden

DET ER SOM Å TRYKKE PÅ PAUSEKNAPPEN

Nyfødtfotografering fanger de herlige øyeblikkene når babyen er helt fersk, små tær og søte fingre som forteller historien om kjærlighet og ny begynnelse. Bildene blir som små glimt av den kaotiske gleden ved å være foreldre til den lille krabaten. Det er som å trykke på pauseknappen på en tid full av bleieskift og nattlige vuggeviser, og bevare magien av de aller første dagene.

Nyfødtfotograf Oslo
Nyfødtfotograf Oslo

få nydelige bilder med

3 små steg

03

02

01

vi har en bestillingstime

kom til fotografering

ta kontakt med fotografen

Nå har vi tatt nydelige bilder av babyen alene, med foreldre, eventuelle søsken og gjerne besteforeldre. Dere blir invitert tilbake på en bestillingstime hvor vi sammen designer nydelige bildeprodukter til dere.

Innen tre dager etter at du har født tar du kontakt og vi setter opp en tid til fotografering innen babyen er 14 dager. Du vil få tips og informasjon tilsendt slik at du stiller best mulig forberedt.

Nyfødtbilder bestilles mens du er gravid, gjerne etter ordinær ultralyd. Jeg merker meg din termindato og holder av ledige tider i en periode før og etter termin.

Nyfødtfotograf Oslo

Prisliste

Når du kommer til meg velger du selv hva du ønsker å stå igjen med etter fotograferingen. Du betaler derfor for fotograferingen først, så velger du hva du vil ha på bestillingsmøtet vårt etter vi har tatt bildene. Noen ønsker album med mange bilder, andre ønsker å fokusere på veggbilder - mange ønsker begge deler. Men du bestemmer hva som passer for deg.

Nyfødtfotograf Oslo