Hva bør du tenke på når du skal bestille nyfødtfotografering?

nyfødtfotograf-romerike

gratulerer! du skal ha en baby!

og du ønsker nyfødtfotografering! det skjønner jeg godt!

Nyfødtfotograf-Romerike

Når skal du bestille fotografering?

Nyfødtfotografering krever en del planlegging fra fotografens side som man kan tenke seg, siden eksakte datoer ikke kan planlegges før babyen har kommet. Kalenderes fylles derfor fort opp, og hvis du skal være sikker på at det er ledig tid til deg kan det være lurt å bestille tidlig.

Det anbefales derfor at du bestiller fotografering når du har vært på ordinær ultralyd og senest rundt uke 32. Hvis du er senere i graviditeten kan du selvsagt høre med fotografen, du kan ha flaks. Husk bare at hvis du har termin rundt fellesferien er det enda lurere å være tidlig ute siden fotografer også har ferie.

Yey, du har blitt gravid! Det er langt mer nærliggende å tenke på gravidfotografering enn nyfødtfotografering. Det er jo lenge til babyen kommer! Og ja, det er sant! MEN det er likevel slik at det krever litt planlegging. I grunnen med begge typer fotograferinger, men nå er det nyfødt det gjelder.

Det er slik at en nyfødtfotograf gjerne holder av termindatoen din og en del datoer før og etter termin. Man vet jo ikke når den lille kommer, med mindre du skal ha planlagt keisersnitt eller igangsettelse.

Nyfødtfotograf-Romerike
Nyfødtfotograf-Romerike
nyfødtfotograf-romerike

en uke, en måned , ett år

Hva gjør du nå?

Se deg litt rundt, liker du bildene mine? Kjenner du at nyfødtbilder er noe du virkelig ønsker deg? Det er minner fra en tid du ikke får igjen, så det er viktig ta du har tillit til den du vil skal ta disse bildene for deg

les mer og bestill her

Share this story