MENY

G

GRAVIDFOTOGRAFERING

1

Jeg er så takknemlig for at jeg fikk foreviget magen mens jeg ennå hadde den, tror virkelig ikke vi kunne fått tatt finere bilder. Du er utrolig dyktig? God klem, Anne Merete

2

May Hege er helt fantastisk! Utrolig dyktig fotograf som klarer å skape magi med bildene sine. Hele stemningen og følelsene hun klarer å få frem er det jeg vil kalle virkelig kunst! Anbefaler Lyckliga på det sterkeste!

GRAVIDFOTOGRAFERING PÅ VINTEREN

Jeg fotograferes utendørs hele året, også på vinteren, og gjerne helt ned i - 15 grader. Vinteren er magisk, selv når det ikke er snø. Stemningen er helt nydelig, det er akkurat som om det er en annen ro ute i den kaldeste årstiden vår.

Når vi er ute på vinteren gjør vi hva vi kan for at vi ikke skal fryse og det skal være så komfortabelt som mulig. Derfor kler vi på deg alle steder det ikke synes. Du har på deg tykk gravidstrømpebukse, ullsokker, gjerne en ullsinglet og varme sko. Jeg har spesielle engangs varmeposer med klister på en side som vi tar klistrer på deg rundt magen og ryggen.

Vi tar pauser slik at du kan få på deg jakke og et pledd. Og ikke minst så jobber vi raskt. Jo kaldere det er, jo mer forbereder vi før vi går ut slik at vi ikke drar ut tiden utendørs.

Målet er at du skal sitte igjen med nydelige vinterbilder i naturlig miljø.

TAR DU BILDER I STUDIO?

Ja, det gjør jeg! Jeg tar absolutt bilder i studio. Om du ikke er utetypen, så er det ikke noe problem. Jeg tar bilder inne. Vi kan ta smakfulle aktbilder, bilder i undertøy, med eksklusive stoffer som vi draperer rundt deg eller hva med å ha en pysj, en herreskjorte eller noe annet gøy?

NÅR ER DET BEST Å FOTOGRAFERES?
Jeg tenker mellom uke 25 og 35, alt ettersom hvor stor mage du vil ha på bildene og hvordan du føler deg. Det er fint at det har kommet litt mage, men det er lurt å ikke vente altfor lenge da man ofte føler seg tung mot slutten, magen synker og man kan ha hovnet opp en del.

Vil du ha med deg noen? Partneren din, mammaen din, søsteren din, en venninne eller har du eldre barn? Send meg noen ord og vi legger en plan sammen.