Gravidfotografering – hvordan foregår det?

GRAVIDFOTOGRAF-OSLO

VELKOMMEN DU SOM ser etter gravidfotograf

GRAVIDFOTOGRAF-OSLO

du bærer en skatt under hjertet

GRAVIDFOTOGRAF-OSLO

Gravidfotografering er en vakker og meningsfull begivenhet for både den vordende mor og familien forøvrig. Det handler om å fange øyeblikk av forventning, glede og forbindelse. Jeg vil fremheve den naturlige skjønnheten og skape en varm atmosfære. Å skape et komfortabelt miljø der den gravide kvinnen føler seg avslappet og selvsikker, er nøkkelen.

Disse bildene er en del av historien deres. Det er nå det starter.

GRAVIDFOTOGRAF-OSLO

den fine ventetiden

Vi skaper uforglemmelige minner som vil vare livet ut.

Gravidfotografering er en nydelig opplevelse for den gravide kvinnen. Målet er å fange den strålende gløden, den voksende forventningen og den unike tilknytningen mellom mor og barn. Bildene formidler styrke, skjønnhet og den overveldende kjærligheten som allerede eksisterer. Det spiller ingen rolle om du er gravid for første eller femte gang, hver graviditet er unik.

GRAVIDFOTOGRAF-OSLO
GRAVIDFOTOGRAF-OSLO

få nydelige bilder med

3 små steg

03

02

01

vi har en bestillingstime

kom til fotografering

ta kontakt med fotografen

Du blir invitert tilbake på en bestillingstime hvor vi sammen designer nydelige bildeprodukter av de fine bildene vi har tatt.

Du dukker opp til din fotografering, før dette har du fått tips og informasjon slik at du stiller best mulig forberedt. Partner og eventuelle barn du allerede har er hjertelig velkomne til fotografering uten tillegg i pris.

Gravidbilder tar vi gjerne rundt uke 32. Vi kan ta de før hvis du ønsker det, og vi kan ta de senere, men etter uke 36 begynner det å bli litt usikkert i forhold til om det blir baby eller fotografering først. Kontakt fotografen så fort du vet at du ønsker fotografering. Gjerne når du er mellom uke 12 og 19.

GRAVIDFOTOGRAF-OSLO

Prisliste

Når du kommer til meg velger du selv hva du ønsker å stå igjen med etter fotograferingen. Du betaler derfor for fotograferingen først, så velger du hva du vil ha på bestillingsmøtet vårt etter vi har tatt bildene. Noen ønsker album med mange bilder, andre ønsker å fokusere på veggbilder - mange ønsker begge deler. Men du bestemmer hva som passer for deg.

GRAVIDFOTOGRAF-OSLO

Share this story