GRATULERER! Du er gravid!

Om ikke lenge kommer familien din til å øke med en (eller flere) personer. En liten jente eller gutt som skal bli en stor del av din nye hverdag, og skal komme til å bety mye for mange. Du er inne på min side fordi du vurderer å få den lille fotografert. Jeg synes det er et lurt valg. Selvsagt, kan man jo si, jeg lever av å fotografere, men om man ser bort fra det så er jeg en stor fan av å fange MINNER! Minner kan for all del leve godt i hodene og hjertene våre, men om vi vil dele de så hjelper bilder godt. Spesielt når det har gått tid og bildene hjelper deg å huske, eller når det har gått så lang tid at du selv ikke er her lenger og det er fremtidige generasjoner som vil huske deg. Og merk deg at jeg bruker ordet VIL. Det er nemlig viktig. De som er glad i deg og som har slektskap og kjennskap til deg, de VIL huske deg. Du er en stor del av livene deres. Som mor, far, farmor, mormor, oldeforelder, tante og venn.

Jeg hopper litt langt fra nyfødtbilder her, men det er fordi alt henger sammen. Nå er du gravid og du kan ta et valg på hvor du skal starte. Hvordan skal du fortelle historien til den du bærer i magen? Jeg kan love deg at den lille fingeren som peker på bildet av deg og stemmen som sier:  – der er jeg i magen din, mamma , det er ubetalelig. Det er bare starten på det. Spol 20 år fram i tid når du ser på bildene selv og tenker at jammen var du flott den gangen. Da du strålte av lykke og kjærlighet og spenningen over det nye lyste i øynene dine.

DET PRAKTISKE:

  • babyen bør fotograferes innen den er 10-12 dager. Dette fordi babyen er roligst på den tiden, og eventuell melkeutslett og kolikk gjerne ikke har gjort seg gjeldende enda.
  • jeg holder av tid til deg basert på termindatoen din, og lager plass i kalenderen for å sikre at du får time innen nevnte 10-12 dager
  • for å sikre dette bør du bestille tid tidlig, gjerne fra du er i  uke 20
  • du kontakter meg igjen når du har født og vi spikrer en tid
  • jeg sender deg så praktisk informasjon rundt selve fotograferingen

Send meg gjerne en melding lenger ned på siden!

Hilsen May Hege