bryllupsfotograf-Oslo

VELKOMMEN DU SOM ser etter BRYLLUPSfotograf

bryllupsfotograf-Oslo

DERE SIER JA,

JEG FANGER DAGEN FOR DERE

Bryllupsfotograferingen kan være det du gruer deg mest til på den store dagen din. Da kan jeg anbefale å ha en profesjonell og erfaren fotograf som vet hva hen driver med slik at du slipper å stresse med dette. Et tips er også å ha med fotografen fra forberedelser, da har du tilbragt tid med personen før du står der og skal tvinge frem et smil. Noe som er omtrent like behagelig som Noro-virus i romjula.

bryllupsfotograf-Oslo

Bryllupsfotografering er ikke bare å fange bilder; det er å forevige øyeblikk, fylle hvert bilde med følelser og skape minner som varer livet ut.

bryllupsfotograf-Oslo

har du hørt før at bryllupsdagen går fort?

det stemmer!

Mange lurer på om de skal gå for halv- eller heldagsfotografering på bryllupsdagen sin. Det er vanskelig å svare på, og noe som kan være avhengig av budsjett. Alle prioriterer forskjellig. Det jeg kan si om dette er at jeg har aldri hatt noen som har angret på heldagsfotografering, men jeg har hatt flere som har angret på at de valgte halv dag.

bryllupsfotograf-Oslo
bryllupsfotograf-Oslo

få nydelige bilder med

3 små steg

02

01

03

vi tar et møte

ta kontakt med fotografen

det blir oss!

Det er viktig at begge to i paret er med på møtet med fotografen. Vi blir litt kjent og hvis det er mismatch med kjemi så er det viktig å få avdekket. Bryllupsbildene dine er noen av de viktigste bildene du har, ikke ta sjanser.

Sjekk gjerne ulike fotografer før du velger å kontakte, det er viktig at du liker stilen til og stoler på fotografen din. Bestill fotografering så fort du vet at du ønsker det, det blir fort fullbooket. Noen bestiller opp til 2 år i forveien.

Vi skriver kontrakt og dere får en faktura på reservasjonsgebyret, noe som som regel er 1/3 av totalsummen deres og dras fra sluttfakturaen. Hvis det er veldig nære dagen deres eller et lite oppdrag kan denne være på 1/2 eller hele summen. Når fakturaen er betalt er datoen reservert til dere.

bryllupsfotograf-Oslo

Prisliste

Det er mange muligheter når man skal gifte seg. Skal du ha en enkel vielse på en hverdag? Ønsker du å reise vekk å ta romantiske bilder i en storby? Vil du ha et stort bryllup på landet i Italia? Uansett om du ønsker stort eller lite, mange timer eller få timer, digitale filer eller kvalitetsalbum og bilder på veggene dine så har jeg løsningen for deg. Du finner de fleste priser her, ta kontakt hvis du ikke finner det som passer for deg.

bryllupsfotograf-Oslo