MENU

Prislist&e

fotografering

Barn
Familie
Portett
Konfirmant
Gravid

Dette er prisen for fotograferingen. Du velger hva du ønsker av produkter etter fotograferingen. Tillegg for etter kl 17.00 og helger: 500 kr

1500 NOK

nyfød&t

Nyfødtfotografering er mer spesielt enn annen fotografering. Vi bruker lengre tid da livet med enn nyfødt er mer uforutsigbart enn ellers, samt at vi setter sikkerheten til den lille i høyt. I tillegg til at det ofte blir både mating og skifting så stresser vi ikke. Jeg har aldri mer enn én fotografering den dagen du og din nyfødte kommer. Alt fokus er på dere.

1750 NOK

bedrif&t

Jeg skreddersyr gjerne pakker for deg, siden behovet er så forskjellig per oppdrag.
Jeg kan leies til minimum halve dager.

Første time: 1500 eks. mva.
Påfølgende påbegynte timer: 990 kr eks. mva.
Hel dag, 8 timer: 7690 eks. mva.

Egne priser på bilder etter omfang.
Bildene dine fortjener å bli fremstilt som et kvalitetsprodukt. Du fortjener det. Minnene om deg skal overleve deg, de skal komme til å bety mye for de som kommer etter deg. Investér i produkter som hjelper til med det. Jeg garanterer 100% for sluttresultatet av de bildeproduktene du bestiller hos meg. Jeg gir meg ikke før du er fornøyd.

Når du kommer på visningstime guider jeg deg slik at bildene dine blir presentert i hjemmet ditt på best mulig måte og slik det passer best for deg og dine ønsker.

Dere får gode rabatter på visningstimen, og det lønner seg for dere og bestille til både foreldre og besteforeldre, samt venner og øvrig familie. Ta gjerne med familiemedlemmer på timen, men det anbefales å la de minste barna bli hjemme slik at dere kan konsentrere dere om hva dere ønsker dere for dere selv, og kanskje dere kan bestille gaver samtidig. Rabattene øker med bestillingen, så det er lurt å tenke igjennom hva det er dere trenger før dere kommer.

TAKKEKORT / JULEKORT

ANTALL 25-39
48 ,- PER STK
ANTALL 40-59
46 ,- PER STK
ANTALL 60-89
43 ,- PER STK
ANTALL 90-149
38 ,- PER STK
ANTALL +150
32 ,- PER STK

TAKKEKORT / JULEKORT

ANTALL 25-39
41 KR. PER STK
ANTALL 40-59
39 KR. PER STK
ANTALL 60- 89
37 KR. PER STK
ANTALL 90-149
34 KR. PER STK
ANTALL 150+
32 , KR. PER STK

Ønsker du å delbetale beløpet? Med Svea finans har du ulike alternativer. Du kan allerede nå hjemme i din egen stue, på toget eller hvor som helst søke om ditt ønskede beløp og hvilket alternativ for betaling som passer deg best. Du binder deg ikke til noe som helst ved å gjøre det, du bare sjekker mulighetene dine. Raskt og enkelt.

KLIKK HER FOR Å KOMME TIL SVEA FINANS

Kontakt meg gjerne med de spørsmålene du måtte ha. Om du vil fotograferes ute eller inne, om du vil gi bort en fotografering, eller kanskje du vil kjøpe rammer? Intet spørsmål er for stort og intet er for lite.

Besøksadresse: Bønsdalsvegen, 2073 Bøn Åpent etter avtale
Postadresse: Trondheimsvegen 10, 2040 Kløfta Tlf 482862228