konfirmantfotograf-oslo

VELKOMMEN DU SOM ser etter KONFIRMANTfotograf

konfirmantfotograf-oslo

DET ER NÅ DET ER INNSPURT

TIL VOKSENLIVET

Konfirmantfotografering fanger ikke bare det ytre, men også den indre styrken og veksten. Disse bildene blir tidløse minner som ikke bare speiler den spesielle dagen, men også symboliserer starten på en reise mot selvoppdagelse og ansvar. Hvert bilde forteller en historie, og konfirmantfotografering blir dermed en måte å ære og verdsette denne unike tiden i livet, både for konfirmanten selv og familien som støtter dem på veien.

konfirmantfotograf-oslo

KONFIRMASJON ER EN AV FÅ STORE MARKERINGER I LIVET. PASS PÅ AT IKKE BARE DERE KAN SE TILBAKE PÅ DENNE TIDEN I LIVET, MEN OGSÅ GENERASJONENE SOM KOMMER.

Konfirmantfotograf-Oslo

KONFIRMANT

KONFIRMASJONSBILDER FINNES I GENERASJONENE FØR OG ETTER OSS

Konfirmasjonsbilder gjennom tidene har gjenspeilet skiftende trender og fotografiske stiler. Fra de formelle og tradisjonelle portrettene Til dagens mer avslappede og kreative tilnærminger, har konfirmantfotografering utviklet seg. Mens vi før typisk så konfirmanter som "klamret seg" til et bjørketre er det nå spontane øyeblikk som gir et mer personlig preg. Uansett stilen, forblir konfirmasjonsbildene et verdifullt minne som dokumenterer ikke bare en viktig seremoni, men også individualitet og personlig vekst gjennom tidene.

Konfirmantfotograf-Oslo
Konfirmantfotograf-Oslo

få nydelige bilder med

3 små steg

03

02

01

vi har en bestillingstime

kom til fotografering

ta kontakt med fotografen

Du blir invitert tilbake på en bestillingstime hvor vi sammen designer nydelige bildeprodukter av de fine bildene vi har tatt.

Du dukker opp til din fotografering, før dette har du fått tips og informasjon slik at dere stiller best mulig forberedt. Familie og eventuelle husdyr du allerede har er hjertelig velkomne til fotografering uten tillegg i pris.

Konfirmasjonsbilder tar vi etter skoletid en hverdag, fortrinnsvis før, eller etter selve konfirmasjonsdagen. Da blir det mindre stress, og vi har større valgfrihet med tanke på sted og tid. Bestill fotografering så fort du vet at du ønsker det, det blir fort fullbooket. Noen bestiller opp til 2 år i forveien.

Konfirmantfotograf-Oslo

Prisliste

Når du kommer til meg velger du selv hva du ønsker å stå igjen med etter fotograferingen. Du betaler derfor for fotograferingen først, så velger du hva du vil ha på bestillingsmøtet vårt etter vi har tatt bildene. Noen ønsker album med mange bilder, andre ønsker å fokusere på veggbilder - mange ønsker begge deler. Men du bestemmer hva som passer for deg.

Konfirmantfotograf-Oslo