MENY
Alt vi har er nå, bevar minnene...

BARNE- OG FAMILIEFOTOGRAF PÅ ÅRNES, VIKEN

Har du noen gang tenkt dette?

I.

Mine barn er så urolige, dette går aldri bra!

Det er det mange som tenker. De tror at sine barn aldri hører og er "de verste" barna. Vet du, det er ikke noe problem! Jeg har til gode å ikke få til bilder av barn! Min tålmodighet er laaang. :)

2.

Jeg er aldri med på bilder selv, jeg står alltid bak kameraet.

Ja, det er typisk at man ser tilbake på en barndom i bilder og det mangler en forelder. Bli med i bildene med barna begge to!

3.

Vi er ikke fotogene!

Dette hører jeg ofte. Men vet du hva? Det er mitt ansvar at bildene blir bra! Møt opp, slapp av, vær i godt humør. I'll fix the rest!

Dette sier kundene mine...
Linda
Kan virkelig anbefale Lyckliga! Vi er en familie med 3 barn som fikk superfine julebilder tatt ute i vakre omgivelser, -og det på 5 minutter! Med en liten baby! Gull verdt med fotograf som både finner gode locations, får frem smil og personligheten til barna og ser det litt ekstra. -Det som ofte utgjør den store forskjellen. Gleder meg til flere bilder skal tas!
Dette sier kundene mine...
Yvonne
Beste, mest harmoniske fotograferingen vi noen gang har vært på. Helt nydelig opplevelse for hele familien.
Dette sier kundene mine...
Chalotte
Fantastisk fotograf som virkelig er profesjonell på alle mulig måter!👍😄 og bildene hun tar blir bare amazing

Jeg ønsker fotografering, hva gjør jeg nå?

Gratulerer med avgjørelsen om å investere i bilder! Det er en gave som vil være hele livet, og i livene til fremtidige generasjoner!

Visste du at barn som vokser opp med bilder av seg selv på veggene får økt selvfølelse og føler seg mer elsket?

Det viser seg også at barn som vokser opp i et hjem hvor det er bilder av dem med familien føler økt tilhørighet til familien, de føler seg trygge på sine nærmeste.

Jeg har barndomsminner fra jeg satt på fanget og pekte i bildealbum. Jeg ble aldri lei av å høre om hvem de forskjellige var og hvor bildene ble tatt. Kunnskapen om menneskene er min arv, som jeg tar med meg videre fra mine foreldre. Nå som jeg har mistet begge mine foreldre er det mitt ansvar å bringe dette videre til mine barn.

Passer du på å dokumentere ditt liv slik at fremtidige generasjoner skal vite hvem du er?

Familie

Du kommer hjem fra jobb, sliten og energien er lav. Nå gjelder det å få maten på bordet og få resten av kvelden unna før du kan slenge deg i sofaen.

Hva møter deg i gangen? Nydelige bilder av barna dine! Og du fortsetter inn i stuen og der på veggen henger et stort bilde av hele familien din! Humøret stiger!

Familien din er det viktigste i livet ditt, og med ett er gruff og gørr etter dagen din forsvunnet, du gleder deg over livet og hverdagene. Det er de vi har flest av!

Column Block Decorative Icon

ANTREKK

Når du er min kunde kan du fritt låne klær i min rikholdige garderobe. Jeg har kanskje Norges største utvalg av gravidklær i et fotostudio, og mange av de kjolene kan brukes selv om du ikke er gravid. Jeg har i tillegg et lite utvalg av klær til barn opp til et år, og noen kjoler til litt større barn. Jeg gir deg tips til hva som fungerer best når du skal velge antrekk til din fotografering.

Column Block Decorative Icon

PERSONLIG DESIGNTIME

Lurer du på hva du skal gjøre med bildene i etterkant? Hos Lyckliga blir du invitert tilbake til en personlig designtime. Du kan sende meg bilder av veggene dine i forkant og jeg gir deg forslag til hvordan bildene vil se ut på nettopp dine vegger, slik at du kan se de i faktisk størrelse før du bestiller.

Column Block Decorative Icon

100% FORNØYDGARANTI

Lyckliga samarbeider med fagleverandører. Dine produkter behandles profesjonelt fra start helt til sluttproduktet du står med i hånden. Du skal være trygg på at dine bilder vil vare i generasjoner.


fotografen

Hvem er det?

May Hege er mitt navn og min store lidenskap i livet er å skape. Jeg elsker å lage ting, se de blir til foran meg. Jeg har drevet med smykker, makramé og maling. Fotointeressen har vært der hele livet, og det er i voksen alder at betydningen av fotografiet virkelig har gått opp meg.

Når jeg ikke tar bilder liker jeg veldig godt å gå fjellturer. (Jeg tar bilder da og, såklart!) Jeg går masse turer på flatmark også, og av og til løper jeg. Det siste er jeg ikke så god på enda. Jeg har veldig lyst til å padle i kajakk, gjerne i kombinasjon med å sove i hengekøye, som er noe jeg virkelig setter pris på!

 

STEMMER DETTE FOR DEG?

- alle bilder av deg selv med barna er selfier

- "du skal bare" gå ned i vekt, bli brunere, farge håret

- du synes ikke du har plass på veggene dine

- du er ikke fotogen

Det er lett å tenke at du vil utsette fotograferingen. Du vil gå ned de kiloene. Du er sliten, det passer ikke nå. Og så går tiden... Barna blir eldre. Du blir eldre.

Vi trenger ikke bilder nå, tenker du kanskje. Neste år blir det barnehagebilder. Etter det er det skolebilder. De bildene ble kanskje ikke all verden, men nå er det ikke lenge til konfirmasjonsbilder. Men hvor er du?

Bilder er dokumentasjonen på livene våre. Beviset på at vi har levd. Dette er det barna og barnebarna våre skal sitte igjen med. Det er ikke vanskelig å bli fotografert, jeg hjelper deg!

ofte stilte spørsmål
Hvor lang tid tar en fotografering?
En barne- eller familiefotografering tar ca en time.
Hvor lenge i forveien bør vi bestille?
Dette er det litt forskjell på, hvis du ønsker fotografering en helg kan det lønne seg å være ute 3 - 4 måneder i forveien. Dette varierer, noen ganger er det fullbooket i helger i opptil 6 måneder i forveien. Hvis ettermiddag/kveld er best for deg holder det med ca 4 - 8 uker i forveien. Dagtid hverdager er da det er enklest å få tid, da kan du bestille 3 - 6 uker i forveien.
Hva gjør vi med antrekk?
Jeg sender deg en informasjonsmail når du har bestilt, der får du mange ulike tips, blant annet om klær.
Leier du ut klær?
Jeg har flere antrekk i studioet, og jeg låner ut dette gratis til mine kunder. Andre kan også leie, ta kontakt for informasjon i tilfelle.

Visste du at?

Det finnes omtrent ikke bilder av meg fra da jeg var barn. Det er en av hovedgrunnene til at jeg valgte å bli fotograf. Jeg vet hva det vil si å ikke ha minner å se tilbake på fra den tiden, og det er noe jeg aldri kan få. Hvis bildene fra barndommen ikke er der, så er de ikke der. Man kan ikke gå tilbake i tid.

Min jobb er å sørge for at dine barn får bilder av seg selv fra da de var små. Bli med i bildene med barna dine, det er så viktig!


CLOSE MENU