P

PORTRETT

Velkommen til min side for portrettfotografering

1

Helt rå fotograf,hun fanger det viktigste og bildene blir bare helg fantastiske.Hun får frem alt i bildene sine man bare kan drømme om!

2

En herlig atmosfære under fotograferingen, og resultatet er vanvittig bra! En herlig, dyktig og engasjert fotograf, som jeg kan anbefale på det varmeste. Vi kommer garantert til å komme tilbake

3

Superfornøyde med både fotograf, fotografering og resultat. Kommer gjerne tilbake!

NYFØDTBILDER

Den første tiden når barnet er født er helt magisk. Når de er helt små, de sover og har en helt egen ro. De knirker så smått og krøller seg sammen. De vil bare ha det varmt og trygt, som inne i magen.

Den tiden er så vakker for bilder. I likhet med alle tider i utviklingen kommer den ikke igjen. Å bevare dette første er helt nydelig.

BARNEBILDER

Livet med barn er fantastisk, det er så gøy å følge de små på reisen gjennom livet. Når de kan sitte, stå og gå. Forandringen er stor år for år, og før du vet ordet av det har de begynt på skolen, de er konfirmert og de er russ.

Et fotografi er et minne av det viktigste vi har. Familien vår, de vi er glad i og har kjær.

Minnene om oss lever lenger enn det vi gjør. Bli med i bildene med barna dine. Ikke tenk at du skulle vært brunere, tynnere, mindre sliten eller andre ting. Barna dine er glad i deg samme hvordan du ser ut. De kommer til å sette uendelig pris på å ha bilder sammen med deg.

LA OSS SKAPE MAGI SAMMEN

L

Send meg en melding, jeg gleder meg til å høre fra deg!

Besøksadresse: Bønsdalen Industriveg, 2073 Bøn
Postadresse: Trondheimsvegen 10, 2040 Kløfta
Tlf 482862228
Mail: hello@lyckliga.no

Studioet er åpent etter avtale

CLOSE MENU