MENU

DIN FOTOGRAF

Ja, det er dét jeg vil være. Din fotograf.

Jeg vil være den som er der på bryllupsdagen din. Den som dokumenterer dagen, fra champagneskål med forloverne under forberedelsene til stjerneskuddfeiring i det solen går ned.

Jeg vil være den du kommer til når du er gravid. Den som hjelper deg med og forevige minnene fra da babyen var i magen. Den som får deg til å føle deg som den sterke, vakre kvinnen du er under svangerskapet.

Jeg vil fange den komplette kjærligheten i den nye familien din. Når den lille har kommet og alt er bare knirking, mating, soving og kos.

Jeg vil følge deg på reisen din. Jeg vil at ditt liv skal leve lenger enn deg, gjennom det du etterlater deg av dokumentasjon og minner. Jeg vil at barnene dine og barnebarnene skal sitte på fanget og peke i album. Jeg vil at familien din stolt skal henge opp bildene av deg i sine hjem.

Jeg vil at du skal huskes, og at du skal huske deg selv. Den du var da du var nyforelsket og øynene dine glødet. Den du var da du bar på din største kjærlighet under hjertet ditt. Jeg vil at barna dine skal kunne se hvordan du så på dem da de var små, og at du skal kunne se hvordan de så på deg som mamma – deres største helt.

Livet er en reise i verdifulle øyeblikk, som det er verdt å ta vare på.

Kontakt meg

Besøksadresse: Bønsdalsvegen, 2073 Bøn
hello@lyckliga.no
CLOSE MENU